Честопати, филм кој остварил голем успех кога е во прашање гледаноста, има и свое продолжение кое, според критичарите, но и реакциите на публиката, е вистинско промашување.

„Бизнис Инсајдер“ направи листа од 20 најлоши продолженија во историјата на филмот. А, тие се следните…

20. „Бетмен и Робин” (1997)

19. „Малите Фокерови” (2010)

18. „Дјус Бигало: Европски жиголо” (2005)

17. „Пораснати 2″ (2013)

16. „Основен инстинкт 2″ (2006)

15. „Следниот Карате Кид” (1994)

14. „Куќата на Големата Мама 2″ (2006)

13. „Најлесно е со дузина 2″ (2005)

12. „Синот на Маска” (2005)

11. „Страшен филм 5″ (2013)

10. „Кедишек 2″ (1988)

9. „Смртоносна битка: Истребување” (1997)

8. „Брзина 2″ (1997)

7. „Камп за деца и татковци” (2007)

6. „Преживување” (1983)

5. „Бодежот 2″ (1983)

4. „Хајлендер 2″ (1991)

3. „Полициска академија 7: Мисија Москва” (1994)

2. „Бебиња Генијалци 2: Супербебиња” (2004)

1. „Ајкула: Одмазда” (1987).

Loading...

Shpërndaj me