Претседателот на Косово, Хашим Тачи денеска на новинарско прашање од локалните медиуми откри дека пред неколку месеци и тој бил потенцијална мета на руските пранкери, но, како што вели, благодарение на владините служби, нивниот обид бил неуспешен.

„Не може да се разговара со некого без однапред да се знаат темите на разговор, колку ќе трае разговор и со кого точно ќе се зборува…“, рече Тачи изразувајќи благодарност до службите кошто навреме го откриле обидот.

Loading...

Shpërndaj me

Loading...