Студент на престижниот американски универзитет Харвард го предал својот дебитантски рап албум како дипломски труд, за што добил многу пофалби.

Од Харвард велат дека Обаси Шо е првиот студент во историјата на универзитетот кој на катедрата за англиски јазик предал рап албум како дипломска работа.

За ова тој добил највисока оценка и ќе диполомира со највисоки почести. Шо вели дека е изненаден од позитивната реакција од Харвард.

Shpërndaj me