Стопанска банка прослави 75 годишнина од своето постоење. Од нејзината управа оценија дека по толку години функционирање, Стопанска банка е веќе синоним за сигурен чувар на заштедите и ефикасен олеснувач на банкарските трансакции.

„Прославуваме 75 години од постоењето на Стопанска банка. Би сакал да им се заблагодарам на нашите клиенти за нивната доверба и лојалност- тие секогаш беа на наша страна, на главниот акционер и секако голема благодарност до сите вработени и раководството на банката. Нашето ветување е дека сите ние ќе направиме сè за да можеме да ја одржиме банката на највисокото можно ниво“, изјави Диомидис Николетипулос- генерален извршен директор Стопанска банака Скопје.

Loading...

Shpërndaj me

Loading...