Министерот за внатрешни работи, Оливер Спасовски ја истакна поддршката од македонското МВР, за твининг проектот за Јавното обвинителство и министерствата за правда и внатрешни работи, поддржан од Германија и Хрватска.

„Вложувањето во иднината на оваа држава е вложување во правосудството, во обвинителството и во борбата против криминалот и корупцијата, а зборовите на политичарите треба да се претворат во дела“, рече Спасовски.

 

 

Loading...

Shpërndaj me

Loading...