Дедото на малата Тамара, Љупчо Стојановски, е осуден на седум години и шест месеци затворска казна за обид за убиство на поранешниот министер за здравство Никола Тодоров. Според одбраната, пресудата не е праведна бидејќи судот не располагал со доволно докази, а од МВР потврдиле дека Стојановски немал барутни честички на раката.

 

Shpërndaj me