На 16 и 17 октомври во Скопје ќе се одржи Самит 100“ за бизнис лидери од Југоисточна Европа. Овој самит се одржува по шести пат, а во Скопје се очекува да дојдат над 100 лидери од реномирани компании и високи политички претставници од Југоисточна Европа кои ќе дискутираат за можностите и потенцијалот на регионот. Овој бизнис настан е посебен бидејќи отвора можности за соработка во разни области и на различни нивоа.

Shpërndaj me