На Универзитетска Клиника за Гинекологија и Акушерство – Скопје, минатиот месец, со спонтано породување, се родило најголемото бебе во државава. Станува збор за момченце, тешко 5.700 г. и 55 см должина, објавија од гинекологија.

Им честитаме на родителите, а на бебето му посакуваме добро здравје и безгрижно детство.

Loading...

Shpërndaj me

Loading...