Регулаторната комисија за енергетика на својата интернет страна го објави новиот ценовник за нафтените деривати што ќе стапи во сила од ноќеска по полноќ.

Според новиот ценовник, цените на бензините Супер – 95 и Супер – 98 остануваат непроменети, односно ќе се продаваат по цена од 66,50 и 68,50 денари, а дизелот следниве седум дена ќе се продава поскапо за половина денар, односно по цена од 60,50 денари.

Ценовникот ќе остане во слила до следниот понеделник.

Loading...

Shpërndaj me

Loading...