Во организација на иницијативата „Македонија блокира“, пред Собранието на Република Македонија во моментов се одвива протестен собир на кој граѓаните го изразуваат несогласувањето за измена на Уставот и бараат запирање на собраниската расправа по уставните амандмани.

Loading...

Shpërndaj meLoading...