Пратениците за патни трошоци да земаат исто колку приватниот сектор

Пратениците отидоа на одмор без да си го олеснат џебот од високите надоместоци за патни трошоци. Во понеделник народните избраници ќе се вратат на работните места и 71 од нив кои живеат надвор од Скопје повторно ќе почнат да доставуваат патни налози. Во изминатиот период на годишно ниво се трошеа и над еден милион евра … Продолжи со читање Пратениците за патни трошоци да земаат исто колку приватниот сектор