Од 7:00 часот утринава во функција е наплатната рампа кај Гевгелија, на делницата Демир Капија – Смоквица, каде се наплатува најскапата патарина во земјава, во износ од 100 денари! Покорај уплата со пари, на рампата може да се изврши и електронско плаќање.

Loading...

Shpërndaj me

Loading...