Од полноќ вечерва, нафтените деривати ќе се продаваат по нови цени. Дизелот и  Euro Super 98 ќе се зголемaт за половина денар. Додека цената на Super 95 останува непроменета и ќе се продава за 67 денари.

Loading...

Shpërndaj me

Loading...