Од полноќ бензините и дизелот ќе се продаваат по нова, повисока цена, одлучи Регулаторната комисија за енергетика. Според новиот ценовник бензинот „еуросупер 95“ ќе чини 72 денари, 98-цата ќе се точи по цена од 74, а дизелот 64 денари по литар.

Shpërndaj me