Регулаторната комисија за енергетика ги објави цените на дериватите што ќе важат во следните две недели.

Според новиот ценовник, бензинот „супер-98“ поскапува за три денари и ќе чини 70,5 денари за литар. „Супер-95“ поскапува за 2,5 денари и ќе се продава по цена од 68,5 денари, а литар дизелот ќе биде поскап за половина денар и ќе се продава по цена од 61 денар.

Loading...

Shpërndaj me

Loading...