Операта во Лос Анџелес соопшти дека ќе ги истражи обвинувањата за сексуално злоставување, кои неколку жени ги изнесоа за славниот оперски пејач, Пласидо Доминго.

Според обвинувањата, Доминго се обидел да ги натера на сексуални односи нудејќи им улоги, а во некои случаи и ги казнувал така што не им давал улоги ако ги одбиеле неговите барања.

Loading...

Shpërndaj me

Loading...