Сопственик на школска кафетерија (кантина) од основно училиште во Кингстон во Вирџинија се труди да ги менува животните навики на учениците и тоа на многу интересен начин.

„Мудар си“, “Добиваш колку што даваш“, „Биди најдобра верзија на себе“, „Избери ја среќата“, „Само диши“, „Ти си супер херој“, „Не е важно од каде си, туку каде си тргнал, тоа се смета“,„Биди љубезен“, „Сонувај“, „Оди кон ѕвездите“, “Биди вреден“…

Учениците неговиот гест го нарекле „банани кои зборуваат“.

Loading...

Shpërndaj me