Пари Сен Жермен може да го пушти бразилскиот фудбалер, Нејмар, во друг клуб само ако за него добие 300 милиони евра, пренесува Паризиен.

Истиот извор открива разговор помеѓу претседателот на клубот, Насер ал Калифи со другите раководни лица на клубот, вклучувајќи го и спортскиот директор, Леонардо, според кого, заминувањето па првата ѕвезда на клубот е можно, но за многу повеќе пари од износот во висина од 222 милиони, што пред две години ѝ е платен на Барселона.

Loading...

Shpërndaj me

Loading...