Едно невообичаено видео на Би-Би-Си, во само 10 минути опфаќа го покажува развојот на светот од „Биг Бенгот“ па се до настанувањето на човечката цивилизација. Со оглед на огромниот период години кои се покрива, видеото се одвива со брзина од 22 милиони години во секунда.

Loading...

Shpërndaj me

Loading...