Директорот на градската болница „8-ми септември“, Христијан Костов, ги соопшти имињата на повредените кои се згрижени во болницата. Од нив четворица се на интензивна нега.

 1. Никола Каранфиловски
 2. Мерсем Незири
 3. Есат Емрули
 4. Јасмина Стојанова
 5. Бетим Амети
 6. Антонио Антониевски
 7. Алајдин Шабани
 8. Душан Стевковски
 9. Лулзим Далипи
 10. Мануел Трифуновски
 11. Мухамед Шишко
 12. Верица Стојановска
 13. Серије Мустафи
 14. Аличе Узеир
 15. Горан Наумовски
 16. Демира Али
 17. Седа Јусуфи
 18. Јетон Исмаили
 19. Вјолца Ибраими
 20. Халит Усеини
 21. Мичи Фикири
 22. Јасин Сејфули
 23. Фикрије Стефан
 24. Јована Граматикова
 25. Абаз Касими Ферди
 26. Илија Ристовски
 27. Дилала Алили
 28. Абдул Исмаили
 29. Лујам Алили

Детали за загинатите не се откриваат бидејќи во тек е процедура за нивната идентификација.

Loading...

Shpërndaj me

Loading...