Дваесет и тригодишната Ниа Имани Френклин е новата Мис Америка за 2019 година. Прва нејзина придружничка е Мис Конектикат, а втора е Мис Лујзијана. За најубавата Американка наградата изнесува 50.000 долари, а првата и втората придружничка ќе добијат 25.000, односно 20.000 долари.

Loading...

Shpërndaj me

Loading...