Претседателот на Република Македонија, Ѓорге Иванов, во 17 часот ќе се обрати пред јавноста во врска со договорот за името со Грција.

Претходно Иванов имаше кратка средба со премиерот Зоран Заев и министерот за надворешни работи Никола Димитров, по што претседателот заминал не сакајќи да слуша за содржината на договорот.

 

Loading...

Shpërndaj me