По повод новогодишните празници ЕВН Македонија подели пакети со храна за сиромашни семејства. Од оваа компанија потсетија дека веќе неколку години ја практикуваат ваквата традиција со намера да ја продолжат и понатаму во наредните години. ЕВН Македонија подели пакети со храна и во главната црква во Ѓорче Петров и во Медресата во Кондово.

Loading...

Shpërndaj me

Loading...