За потребите на емисијата „Економски магазин“ и за редакцијата за вести, „Алсат М“ има потреба од новинар – хонорарец. Првичниот ангажман ќе биде најмалку на шест месеци. Заинтересираните можат да ги пратат своите CV -а на e – mail: [email protected]

Shpërndaj me