Ланецот маркети Рамстор денеска и официјално ја промовираше новата мобилна апликациј коа веќе е во функција и достапна за потрошувачите. Преку оваа услуга купувачите ќе имаат  преглед на понудите на Рамстор Супермаркетите, а апликацијата може да се симне преку „App Store“ и „Google Play“. Со најавување преку Рамстор Клуб картичката корисниците ќе имаат можност да бидат известени за актуелните кориснички кампањи но и да имаат увид во поените кои ги имаат на Клуб картичката.

„За нас, нашите потрошувачи се секогаш на прво место и се радувам што отсега можеме да им пружиме уште подобро искуство при купувањето, но и да им помогнеме организирано да заштедат и истовремено да ги добијат најквалитетните производи кои ги нудат Рамстор Супермаркетите. Топло ја препорачувам на сите наши верни потрошувачи“, изјави Ајхан Узун, Генерален директор на „Рамстор Македонија“.

Loading...

Shpërndaj me

Loading...