Компанијата за Лукоил Македонија отвори нова бензинска пумпа во Трубарево. Оваа е 28-та бензинска пумпа во земјата. Таа нуди голем број услуги, како маркет за самопослужување, банкарска филијала, технички сервис и паркинг за лесни возила. Регионалниот менаџер Андреа Михајловиќ за време на неговата презентација, меѓу другото истакна дека прашањето на загадувањето на воздухот е многу важна тема во Македонија, укажувајќи дека Лукоил е компанија која нуди еколошки горива.

Shpërndaj me