Повикувајќи се на анонимен „висок“ извор од ВМРО-ДПМНЕ, бугарскиот портал „Фокус-њуз“, неофицијално пренесува дека Никола Груевски веќе ја напуштил Унгарија.

Ваквата информација не е потврдена, а како крајни дестинации се споменуваат Русија или Турција.

До овој момент сличен наслов не постои во поголемите унгарски интернет портали.

Loading...

Shpërndaj me

Loading...