На „Илинденска“ број 2 веќе ги нема буквите „Влада на Република Македонија“. Таблите со новото име на државата ќе почнат да се поставуваат неделава.

Tабла со македонскиот државен грб и двојазичен натпис – Република Северна Македонија / Republic оf North Macedonia е подготвена за поставување на преминот „Богородица“ на македонско-грчката граница.

Loading...

Shpërndaj me

Loading...