Во рамки на најавената турнеја на Балканот, агендата на Американскиот помошник државен секретар за Европа и Евроазија, Филип Рикер, предвидува посета на С. Македонија, соопшти Стејт Департментот. Посетата на Балканот Рикер ја почна од Грција, а подоцна во текот на неделава ќе допатува и во Скопје.

Loading...

Shpërndaj me

Loading...