Ресторан во Њујорк создаде ремек-дело кое се смета за најскапо од ваков вид. Се работи за милк-шејк. Овој прекрасен пијалок чини 100 долари. Иако состојките се познати, никој не знае како точно се мешаат. Шефот на ресторанот ги избра најуникатните и најпријатни производи за да го подготви пијалакот од млеко од Џерси, ванилин сладолед од Тахити, крем ванила од Мадагаскар, 23 каратно злато за јадење, крем од Венецуела и слатки вишни.

Loading...

Shpërndaj me