Инспирирани од терените за голф, инвентивните дизајнери на компанијата за спортска опрема, „Најк“, изработија патики на чија површина има вештачка трева.

Се очекува најверни купувачи на овој модел да бидат токму играчите на голф каде патиките со трева најсоодветно би се вклопиле во амбиентот.

Првите шпекулации се дека еден пар вакви патики ќе може да се купи за околу 120 евра.

Loading...

Shpërndaj me

Loading...