Гугл претстави нова секција во својата продавница за апликациа за Андроид. Таа ќе ги содржи најдобрите апликации кои се избрани од тимот на компанијата, известува „АндроидПИТ“.
Апликациите во секцијата „Android Excellence“ се избираат од вистински вработени во компанијата, а не од алгоритми. Изборот се ажурира редовно, и сите апликации се потврдени како безбедни и квалитетни.
Според Гугл, ова се апликации кои треба да бидат пример за другите.
Еве кои се избрани за пролетта 2018 година:
Апликации:
•    Adobe Photoshop Lightroom CC
•    Dashlane
•    Holstelworld
•    iCook
•    Keeper Password Manager
•    Keepsafe Photo Vault
•    Mobisystems OfficeSuite
•    PhotoGrid
•    Runtastic Results
•    Seven – 7 Minute Workout Training Challenge
•    SoloLearn: Learn to Code for Free
•    Tube Map
•    WPS Office
Игри
•    Angry Birds 2
•    Azur Lane
•    CodyCross
•    Into the Dead 2
•    Little Panda Restaurant
•    MARVEL Contest of Champions
•    Orbital 1
•    Rooms of Doom
•    Sky Dancer Run
•    Sling Kong
•    Soul Knight.

Loading...

Shpërndaj me