Пешачкиот премин Шибуја во Токио, Јапонија е најголемиот во светот. Шибуја е една од главните туристички атракции во Јапонија. Во зградата веднаш до пешачкиот премин има платформа за секој кој сака да “ужива” во глетките. На овој познат пешачки премин во Токио во рок од 3 минути, преминуваат преку 2500 луѓе.

Loading...

Shpërndaj me

Loading...