Сопствениците на „Ајфон“ од денеска можат да ја преземат апликацијата „МојДДВ“.

Досега таа за нив беше недостапна поради строгите и рестриктивни правила што се применуваат во ај-стор, сервисот за преземање на апликации.

Loading...

Shpërndaj me

Loading...