Лидерот на опозицијата Христијан Мицкоски изјави дека Македонија не добила никаков датум за членство во Европската унија, ниту пак денеска добила безусловна за влез во НАТО. Тој рече дека Владата предводена од Заев потфрлила на сите полиња, односно во надворешната и внатрешната политика, здравство, економија и социјалата.

Shpërndaj me