Тренерот на У21 Македонија, Благоја Милевски ја потврди информацијата дека по завршувањето на договорот, ќе ја напушти селекторската позиција. Милевски од 1 јуни годинава стапува на должност, шеф на стручнот штаб на израелскиот тим Ашдод. Најсериозни кандидат за неговата позиција се Жикица Тасевски од Силекс и Срџан Захариевски.

Loading...

Shpërndaj me