Местото на најмалите патници во возилото, секогаш е во соодветно седиште, одзади.

Во случај на сообраќајна несреќа, воздушните перничиња се отвораат за 1/20 од секунда со брзина од над 300 километри.
Во зависност од возраста на детето, ова може да предизвика сериозни повреди.

Loading...

Shpërndaj me

Loading...