Foldimate е името на најновиот апарат за домаќинство кој најмногу треба да ги израдува домаќинките. Многу е веројатно дека му доаѓа крајот на бескрајното и здодевно диплење на алишта.

Foldimate e апарат или робот кој функционира на многу едноставен начин, треба само да му се подаде ПАРТАЛОТ без разлика дали се кошули, панталони, маица или крпа и за неколку секунди ги вади здиплени во идеална линија.

Привите апарати ќе бидат испорачани во втората половина во 2019 година. Моментално на пазарот се нудат во предпродажба по цена од 980 долари.

Loading...

Shpërndaj me

Loading...