Алсат дознава дека премиерот Зоран Заев ги извести сопартиците за одложување на лидерската средба. Според него лидерска без опозиција нема смисла. Утре се очекува СДСМ да ги соопшти ставовите во врска со Изборен Законик, Попис и Законот за Јавно Обвинителсто.

Loading...

Shpërndaj me

Loading...