Според хороскопот, девиците се најголеми злопамтила и луѓе што и за најмали ситници прават драми. Токму таа нивна карактеристика ги одбива другите од нив.

Тие секогаш памтат, имаат одлична меморија и воопшто не им е непријатно да Ве потсетуваат дека нешто сте згрешиле или не сте го направиле добро, дури и тоа да се случило пред долго време. Секако, ова не важи за сите Девици, не се сите исти.

Девиците тежнеат кон педантност и совршенство во секој поглед. Тешко сфаќаат дека прво мораат да поработат на себе.

Тоа понекогаш е напорно за да се поднесе бидејќи често го обвинуваат другиот. Од друга страна, уживаат во сексот и тоа им е еден вид на издувен вентил, иако никогаш нема да го признаат тоа пред себе и другите.

 

 

Loading...

Shpërndaj me

Loading...