Наскоро, односно на 24 мај, ќе имаме уште еден споен викенд, бидејќи Денот на сесловенските просветители се паѓа во петок. Годинава неколку празници се паѓаат во неработни денови, но исто така неколку се со споени викенди, како што беше за Велигден. По 24 мај, следен неработен ден за сите граѓани на Македонија е 4 јуни (вторник) кога ќе се одбележува првиот ден на Рамазан Бајрам.

Loading...

Shpërndaj me

Loading...