Блескавите центри и облакодери во Дубаи и Абу Даби се восхитувачки, но ОАЕ нуди уште поневеројатни глетки. Австралискиот фотограф Иниреј Ерок помина некое време истражувајќи ги убавините на пустината и користејќи дрон, направи фотографии кои го одземаат ѕдивот.

Во прилог погледнете дел од извонредните фотографии.

Loading...

Shpërndaj me