Грчкиот весник “Катимерини” попладнево  го објави во целост договорот за името помеѓу Скопје и Атина.

Целиот договор од 19 страници можете да го прочитате на следниот линк.

http://www.ekathimerini.com/resources/article-files/aggliko-1.pdf

 

Loading...

Shpërndaj me