Македонскиот ракометен шампион Вардар и полскиот шампион Киелце добија казна од Европската федерација за инцидентите и однесувањето при нивното соочување. Полјаците се казнети со 25 илјади, а скопскиот тим со 6 илјади евра. Вардар е казнет поради неспортско однесување на играчите, како и поради обидот на Борозан да влезе на теренот откако беше исклучен од игра.

Loading...

Shpërndaj me

Loading...