2018-та e година на Идрис Елба, 46 годишниот британски актер кој стана најсекси маж во светот.

Првата реакција кога слушнал дека тој е изборот за најсекси маж на People магазинот.„Ама ајде, нема шанса… Навистина?“ била првата реакција кога слушнал дека тој е изборот за најсекси маж на People магазинот.

„Се погледнав во огледало, се проверив како изгледам. Си реков: Да, на некој начин изгледаш секси денес. Но, да бидеме искрени, беше само добро чувство. Беше добро изненадување – билдање на егото со сигурност.“

Се согласувате со овогодинешниот избор на People?

Image result for idris elba

Loading...

Shpërndaj me