Во своето вечерашно гостување во емисијата „200“ на Алсат, пратеникот Фадил Зендели вели дека движењето Беса силно го поддржува Договорот од Преспа и евроатлантскиот пат на земјава, додавајќи дека за тоа не може да се прават никакви компромиси. Во врска со правилото „победник со победник“, за коалицирање меѓу двете победнички партии, смета дека истото не мора да се применува.

Loading...

Shpërndaj me

Loading...