Бројот на граѓани во самоизолација е зголемен и денеска изнесува 9.814, дознава Алсат. Според нашите информации, полицијата регистрирала 81 случаи на прекршување на полицискиот час, а одговорност веројатно ќе биде побарана и од родители на деца под 18 години, ако не се почитува забраната за движење од 21:00 до 12:00 часот.

Loading...

Shpërndaj me

Loading...