Доколку ви се допаѓа уметноста на тело, сигурно сте запознаени со релативно новиот тренд, тетоважи нацртани како со водени боици.

Ви претставуваме неколку фотографии кои се надеваме дека ќе ви се допаднат, па можеби токму вашата следна тетоважа ќе биде во овој стил…

Loading...

Shpërndaj me

Loading...