Алсат-М дознава дека во 12.30 часот во седиштето на СДСМ во Скопје започна средбата помеѓу претставници на СДСМ и на ДУИ. Како што претходно информираа, на состанокот се очекува да се разговара околу деталите за формирање на новата влада.

Shpërndaj me