Осигурителната компанија Еуросинг Скопје станува членка на австриската групација Граве. Покрај животното осигурување од сега на пазарот Граве ќе понуди и најразлична палета осигурувања. На македонскиот пазар ГРАВЕ постои 12 години со повеќе од 17.000 клиенти и пазарен удел од 30 проценти во овој осигурителен сегмент.

„Јас можам да Ве известам дека на дешеното Собрание на акционери одлучивме и веќе ја превземавме осигурителната компанија Еуросинг, која сега е во 100 процентна сопственост на ГРАВЕ. Така што ние сега како компанија во Македонија сме застапени не само со животно осигурување, туку и со неживотно, значи имаме и осигурување од штети“, рече Отмар Едерер- претседател на ГРАВЕ коцептот.

Loading...

Shpërndaj me

Loading...